16 Ekim 2007

ŞEFTALİLİ KEDİDİLİ PASTASI





PASTAMI DESEM DONDURMAMI DESEM BUZ GİBİ SOĞUK SERİNLETİCİ VE HAFİF VE TABİKİ BOL MEYVELİ ŞEFTALİ AROMASI HİSSEDİLİR BİR PASTA BU DENEMESİ GÜZEL VE YAPMASI KOLAY YEMESİ ONDAN DAHA KOLAY.BİR DİLİM YADİĞİM HALDE DAYANAMAYIP BİR DİLİM DAHA ALDIM AMA TABİ DİLİM UFAKTI YALANI BENİ TEŞVİK ETTİ .......


MALZEMELER`,


2 paket kedidili


1 su bardagı+1 çay bardağı nescafe li süt


1 paket cremole vanilyalı


1 paket krem şanti


5 adet şeftali


1 adedi üzerine


1 su bardagı damla çikolata


üzerine tart jölesi, paketteki tarife kine göre hazırlanacak


hazırlanışı;yuvarlak bir çemberi servis tabagına alın daha sonra kedidilini


nescafeli sütle ıslatın .çembere döşeyin kafes içine alın ve cremol yi tarifteki gibi hazırlayıp hepsini boşaltın. Küp küp doğrdığımız şeftalileri üzerne yerleştirip daha sonra damla çikolata ilave edin krem şantiyi çırpın ve spatul yardımyla sıvayın buz dolabında 10 dk bekletin ve bu arada tart jöleyi hazırlayın su veya meyve suyuyla ben şeker kullanmadım şeftali nektarıyla hazırladım nasıl arzu ederseniz,afiyet olsun.